Friday, November 11, 2011

gamba akuz dan sedara arsenal akuz

post sebelum ni akuz cite sal sebab akuz minat arsenal..dan post ni lak akuz nk tjuk kat korang (yelar korang lar y baca) gamba2 akuz smasa game arsenal ditayangkan live via astrok...kat mana2 port yang akuz tgk kat shah alam ni....thanks u brader kamera....


1st time dtg tp nyorok blakang bro ikhwan..kat hakim... haha..time ni segan lagi pas tu xramai lg org... game lwn blckburn #kot...


hah..time ni siap de promot kat hakim.. game lawan spurs (y kalah tueee) ... tgk muke akuz ada syum ke syiallll.... hahaa


game kat port baru... 'iskandarates' .. npk x gooneritas satu table dgn akuz?? jeles lerrr tu.. game lwn ??? dunno.... =P


hah...kantoi...tgk dgn sapa?? off cos ler dgn gooneritas y cun...


time ni game really bosan giler...sbb tu smua muka ketat gila babing....


pasan x 'djorou' punya abg tu.... hah akuz pasan stiap kali game arsenal dia pasti ada..... game lwn akuz xpasti... tp menang gak lar hawau...



hah ni game y paling akuz igt.... ni arsenal bantai chelsea bai....5-3 kena kat stampod.... tu ler pasal ko napak akuz naik atas kusi...tu bru atas kusi...kalo kena 6 lebih ari tu akuz dah pasang nawaitu nak naik atas meja lak....


robin van persie (clap) 3x....


game last ritu time champion leg...arsenal vs marsel... pukul3.45 bai bgn...gle rabak mata....



keadaan di iskandarates time game chelsea... ghamai gle wa kata sama lu....






p/s: okey r... nanti kalo ada gamba akuz lg...akuz kasi share sama korang... korang nk tau x.. fans paling pyabar adlh dr team mana?? akuz kasi jawab skrg...fans paling pyabar adlh fans arsenal..sbb dah lama xdpt piala bai..still skong.. tp ada org kata fans arsenal emo...?? emo ke?? slalu fans y slalu saiko arsenal y emo balik.. yelah...blagak dgn 19champion...arsenal balas 49unbeaten...pas tu nk emo2 nk balas blek... skrg sapa y emo..??hahaa....

1 comment:

nur fahman said...

kau bulat2 kaler merah kat gmbar tu..
dah mcm seekers bulat2 gamba hantu

sila tinggal link blog anda untuk akuz lawati kelak

kosakataklik